Najnovejša tehnologija čiščenja DPF filtrov. Čist filter vam vrnemo še isti dan!

Najpogostejši vzrok za zamašitev DPF – FAP filtra je pogosto vožnja na kratke relacije in mestna vožnja. Takrat je motor v nizkih obratih in ne doseže dovolj visoke temperature, da bi potekel proces regeneracije. Tako se v DPF filtru nakopičijo delci, ki skozi čas popolnoma zaprejo pretočnost izpušnih plinov.

čiščenje dpf osebna vozilaSeveda pa so lahko vzroki za zamašitev tudi:

  • nepravilno delovanje motorja
  • okvara EGR ventila
  • nepravilno delovanje senzorja diferenčnega tlaka
  • neustrezna motorna olja

V primeru zamašitve DPF filtra je potrebna bodisi zamenjava ali pa čiščenje DPF filtra.

Kot strokovnjaki na področju izpušni sistemov priporočamo, da se odločite za čiščenje DPF filtra. Čiščenje je cenovno veliko bolj ugodno, hkrati pa s čiščenjem dosežemo skoraj popolno pretočnost DPF filtra (do 99%).

Pohvalimo se lahko z najnovejšo tehnologijo na področju čiščenja DPF filtrov – Eco Wash Cleaning. Nova tehnologija nam omogoča, da avtomobilski DPF filter sčistimo že v 20 – 40 minutah. Poleg čiščenja opravimo tudi vizualni pregled zunanjosti filtra in keramike ter meritev pretočnosti pred in po čiščenju. Vsaka stranka prejme tudi certificiran izpis pretočnosti. Čist filter vam dostavimo v enem dnevu.

Želite očistiti vaš DPF filter? Kontaktirajte nas!

Poskrbeli bomo za hitro in kakovostno čiščenje DPF filtra vašega osebnega vozila.

V podjetju Auspuh Novak vam nudimo:

  • Čiščenje vseh vrst DPF filtrov in katalizatorjev osebnih vozil. Gre za popolnoma novo tehnologijo čiščenja – Eco Wash Cleaning, kjer s pomočjo vode in zračnih impulzov filtru vrnemo do 99% pretočnosti
  • Metoda Eco Wash Cleaning za razliko od drugih metod čiščenja ne zahteva raznih posegov v ohišje DPF filtra. Tako zagotovimo, da je življenjska doba samega filtra daljša in ni dodatnih stroškov z nakupom novega DPF filtra.
  • Z našo metodo je DPF filter popolnoma čist že v 20-40 minutah – odvisno od zamašenosti filtra.
  • Hitro in učinkovito čiščenje ter razširjenost po celi Sloveniji sta ključni prednosti pred konkurenco in nam omogočata, da je celotna storitev opravljena v le enem dnevu!
  • Na naših servisih, ki so locirani v Ljubljani, Celju, Mariboru in Novem mestu, lahko poleg čiščenja opravimo tudi demontažo in montažo DPF filtra, avto diagnostiko ter pregled in popravilo izpušnega sistema.

Video demonstracija čiščenja DPF-ja osebnega vozila: